top of page

У нас є цінності

Updated: Sep 6, 2021


a. Вони помітні, але дуже сильні. Вони глибоко переконані, що, незважаючи на те, що ми невидимки, контролюють і визначають нашу поведінку. Це деякі з речей, які визначають наші відмінні риси.

b. Цінності виноградників + Посилання на Біблію


Близькість з Богом

Євреям 4:16 16 Отже приступимо до престолу благодаті з упевненістю, щоб прийняти милость і знайти благодать, яка допоможе нам у скрутну хвилину.


провід Духа

Рим 8: 4 4, щоб того, щоб праведні вимоги закону були повністю виконані в нас, що ходимо не за гріховної природі, але по Духу.


учнівство

Матв 28: 18-20 Тоді Ісус підійшов до них і сказав: «Мені дана вся влада на небі й на землі. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, І вчу їх підкорятися всьому, що я вам заповідав. І, звичайно, я завжди з тобою, до самого кінця століття ».


царство Боже

1 Кор 4:20 20 Бо Царство Боже - це не розмови, а сила.


Слуга-лідерство

Марка 10: 42-45 Ісус скликав їх і сказав: «Ви знаєте, що ті, кого вважають правителями язичників, панують над ними, а їх вищі посадові особи мають владу над ними. Не так з вами. Навпаки, кожен, хто хоче стати великим серед вас, повинен бути вашим слугою, І той, хто хоче бути першим, повинен бути всім рабом. Бо навіть Син Людський прийшов не для того, щоб Йому служили, але щоб служити і віддати своє життя як викуп за багатьох.


Спільнота

1 Кор 13: 4-7 4 Любов терпляча, любов добра. Він не заздрить, що не хвалиться, не надимається. 5 Він не грубий, що не корисливий, його нелегко розсердити, він не записує помилок. 6 Любов не радіє злу, але радіє істині. 7 Завжди захищає, завжди довіряє, завжди сподівається, завжди зберігає.


реальність

Якова 1: 5 Якщо комусь із вас бракує мудрості, він повинен попросити Бога, Який усім щедро дає, чи не дорікаючи, і вона буде дана йому.


Культура Поточне / не релігійні

1 Кор 9: 9-13 9 Бо в Законі Мойсея написано: «Не в'яжи рота волові, коли він топчеться за зерно». Бог піклується про волів? 10 Звичайно, він говорить це за нас, чи не так? Так, це було написано для нас, тому що, коли орач оре і молотілщік молотить, вони повинні робити це в надії на участь в жнивах. 11 Коли ми сіяли між вами духовне насіння, невже це занадто, якщо ми пожнемо від вас матеріальний урожай? 12 Якщо інші мають це право на підтримку з вашого боку, хіба не повинно бути більше у нас? Але ми не скористалися правом. Навпаки, ми швидше за миримося з чим завгодно, ніж перешкоджаємо Євангелію Христа. 13 Хіба ви не знаєте, що ті, хто працюють в храмі, отримують їжу з храму, а ті, хто служать у жертовника, поділяють те, що пропонується на жертовнику?


підзвітність

Еф 4:25 Тому кожен з вас повинен відкинути брехню і правдиво говорити зі своїм ближнім, тому що всі ми члени одного тіла.


простота

Філ 4: 4 4 Завжди радійте в Господі. Ще раз скажу: радійте! Єдність Дії 4:12 Порятунок можна знайти ні в кого іншого, бо немає іншого імені під небом, даного людям, яким ми повинні були б врятуватися.


Індивідуальність (НЕ індивідуалізм)

Пс 139: 1-16 Про Господь, ти шукав мене і знаєш мене. Ви знаєте, коли я сиджу та вставання ви сприймаєте мої думки здалеку. Ви розрізняєте, як я виходжу і лягаю; ви знайомі з усіма моїми шляхами. Перш ніж слово буде у мене на мові, ти дізнаєшся його повністю, Про ГОСПОДЬ. Ти притискаєш мене - ззаду і спереду; ти поклав на мене руку. Таке знання занадто чудесно для мене, занадто піднесено, щоб осягнути його. Куди мені піти від вашого Духа? Куди мені бігти від твоєї присутності? Якщо я піднімуся на небеса, ти там; якщо я застелити ліжко в глибині, ти там. Якщо я встану на крилах зорі, якщо перебуватиму на далекому березі моря, навіть там твоя рука буде вести мене, твоя права рука буде міцно тримати мене. Якщо я скажу: «Звичайно, темрява вкриє мене, і світло стане вночі навколо мене», навіть темрява не буде для вас темрявою; ніч буде сяяти, як день, тому що темрява для вас як світло. Тому що ви створили моє таємне істота: ви з'єднали мене в утробі моїй матері. Я хвалю вас, тому що я жахливо і чудово влаштований; у вас чудові роботи, я це прекрасно знаю. Мій корпус не був прихований від тебе, коли я був створений в таємному місці, Коли я був витканий разом в глибинах землі, твої очі бачили моє безформне тіло. Всі дні, призначені для мене, були записані в твоїй книзі до того, як настав один з них.


чесність

Матв. 5: 8 Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать.


Милість божа

К 3: 12-13 Тому, як обраний Богом народ, святий і гаряче улюблений, одягніться в співчуття, доброту, смиренність, лагідність і терпіння. Терпіть один одного і прощайте будь-які образи один на одного. Вибачте, як простив вас Господь.


молитва

1 Фес 5: 16-18 16 Будьте завжди радісні 17 моліться безперервно 18 дякуйте за будь-яких обставин, бо така воля Бога для вас у Христі Ісусі.


Хрістоподобность

Еф 5: 1-2 Тому будьте наслідувачами Богові, як ніжно любите дітей. і живіть життям любові, як Христос полюбив нас і віддав Себе за нас як запашне дар і жертву Богові.


У пошуках Бога

Пс 63: 1-3 О Боже, ти мій Бог, я щиро шукаю тебе; моя душа жадає тебе, моє тіло жадає тебе, в сухий і стомленої землі, де немає води. Я бачив вас у святилище і бачив вашу силу і вашу славу. Тому що твоя любов краще життя, мої губи прославлять тебе.









b. Пріоритети - сім речей, на яких потрібно зосередитися (приклади від Халл Вінйард, Великобританії)


● Розвиток лідерських якостей

● Благовістя і євангелізація.

● Сім'ї

● Учнівство

● Поклоніння / молитва

● Підстава церков і місія

● Бідні


c.Целі або завдання на найближчі 5-10 років (приклади від Халл Вінйард, Великобританії)


● 350 осіб на двох службах в неділю.

● Посадити 2 нові церкви за десять років.

● Розширити нашу роботу з бідними

● Зростання основного доходу не менше 5-10% на рік

● Розвивати міжнародні місії.

● Бути ресурсної церквою для інших

31 views0 comments
bottom of page