top of page

ДНК Виноградника

Updated: Jul 21, 2021

• Біблія як наш фундамент.


Ми повністю і без коливань віримо в Слово Боже, написане людьми і натхнена Богом. Він живий і дихаючий духом. Оскільки він написаний різними людьми, в різних стилях, в різних контекстах, ми дивимося на весь рада Святого Письма і завжди запитуємо: «Що кажуть Священні Писання? » (Римлян 4: 3)


• Царство Боже як наша теологія та діяльність.


Ми розуміємо Біблію через призму Царства, що демонструється чинним правлінням і правлінням Бога. Біблія описує історію Бога, історію Його Царства, і, отже, розуміння його Царства має важливе значення для наших основ. Наша мета як церкви переплітається з нашими переконаннями про Царство, і завдяки цьому ми розуміємо, що не купуємо квиток в рай, але можемо відчути смак раю тут, на землі.


• Поклоніння як наш найвищий приорітет.


Поклоніння - наш вищий пріоритет, оскільки ми існуємо для того, щоб прославляти Бога і вічно насолоджуватися Їм. Все, що ми робимо, є виразом поклоніння і схиляння перед королем. У нас також є особливе бажання з'єднатися з Богом через музику і пісні. У цьому способі вираження любові є щось, що пов'язує нас на глибокому рівні. Ми хочемо висловити його велич і заявити про його неймовірному велич, але ми також хочемо проникнути в його серце і доторкнутися до нього. Так ми вступаємо в поклоніння і зустрічаємося з Богом, і це змінює і дає життя.


• Співчуття як зовнішнє вираження нашої любові до Ісуса.


Наші серця розбиваються від болю, яку ми бачимо навколо. Ми хочемо звернутися до нужденних, знедоленим, збентеженим і бідним. Ми робимо це практично, з їжею, одягом і меблями. Ми можемо дати мудрі поради; забезпечити навчання, що розширює можливості; проводити час з хворими або на узбіччі суспільства; вчити англійську; моліться за хворих і дивіться, як відбувається зцілення; сумуєте з скорботними; розділити страждання навколо нас; будинок вразливих; боротися з несправедливістю і захищати тих, хто не може говорити за себе.


• Церква як "Сім'я, Лікарня, Середовище навчання та Армія"


Церква - це сім'я Виноградник - це дуже дружна сім'я з певною метою. Важливі люди і важливі люди. Подорожуючи по долинах і горах, які кидає нам життя, ми плачем і сміємося разом. Ми ростемо разом в нашій ідентичності у Христі. Ми разом їмо, веселимося і піклуємося одне про одного. Ми служимо і підтримуємо один одного. Ми дякуємо і прощаємо один одного. Як церква, ми вітаємо всіх і приймаємо незнайомців, як це робив Ісус.

Церква - це лікарня У Винограднику ми також хочемо бути місцем, де можна одужувати і одужувати; ми можемо втомитися від якогось сезону в нашому житті і потребуватиме відпочинку і турботі, які може запропонувати церква. Ми хочемо, щоб Виноградник був місцем, де ми можемо бути справжніми у тому, що відбувається, місцем відпочинку, любові і турботи. Церква - безпечне місце, щоб визнати, що вам потрібно зробити перерву або оговтатися від залежності або травми. Це місце підтримки.

Церква - це середовище навчання У Біблії говориться про церкви як про місце, де ми навчаємося і «споряджати для служіння ». Ми робимо це формально через Писання, де ми викладаємо теологію і даємо кожному можливість зрозуміти тонкощі Біблії. ми також вважаємо, що найкращий спосіб навчатися - це робити це, тому ми навчаємо людей на вулицях, через злети і падіння в житті і допомагаючи людям в їх ситуації. Деяким речам не вчать, а іншим потрібно вчити.

Церква - це армія У нас є наказ від Ісуса: «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в ім'я Отця і Сина і Святого Духа »(Матвія 28:10). Ми отримали наші накази і були послані поширювати Царство Боже. Це важка робота, вона вимагає величезної кількості енергії, і ми часом будемо страждати, але ми сповнені рішучості жити за заповідями Христа, для Його Церкви і для Його Справи.


• Насадження церков.


Коли ми починаємо нову церкву, ми називаємо це «насадженням церкви» - спираючись на ілюстрацію, як взяли здоровий стебло сильного рослини з глибоким корінням і пересадили цей стебло в нове місце, де він пустить коріння, зростаючий в силі. і розмір з плином часу. Ми віримо, що кращий спосіб познайомити людей з Ісусом - це заснувати нові християнські громади в Сполученому Королівстві і за його межами. Ми називаємо ці спільноти «церквою».


• Розвиток Церкви (коли ми піклуємося про існуючі церкви та розвиваємо їх, а також любимо усе Тіло Христова)


Ми любимо всю Церкву і віримо, що кожен вираз церкви любимо Христом, тому ми любимо благословляти і отримувати благословення від усього Тіла Христового. Ми визнаємо, що, зокрема, Бог благословив Виноградник вченням про знамення і чудеса, поклонінні і перспективі Царства, що, хоча і не характерно для Виноградника, дозволяє нам благословляти Церква в цілому.


• Ісус як наш Господь і Спаситель, Він дає нам ціль і показав приклад служіння.


При цьому ми діємо під його керівництвом і його владою. Ми не тільки закохалися в нього, а й усвідомлюємо, що його життя вказує нам на справжню природу Бога-Отця. У Винограднику ми визнаємо, що Ісус сповістив Царство Боже, він моделював життя в Царстві. Він навчив нас цього, він продемонстрував це. Ми повинні продовжувати робити те, що він нам велів. Від Христа все церковне тіло з'єднане і скріплене кожної підтримуючої зв'язкою. Потім церква зростає і зміцнюється в любові, у міру того як кожна частина виконує свою роботу. Ось чому для Виноградника важливо знати наш мандат від Христа і грати свою роль у вихованні учнів усіх народів.

42 views0 comments
bottom of page