Основні цінності

Оновлено: 9 серп. 2020

Співпраця зі Святим Духом

Ми не просто реалізуємо кращі церковні стратегії та намагаємося виконати те, що по-людськи можливо. Скоріше, наша місія полягає в тому, щоб молитися і знаходити силу у Бога, для досягнення того, що неможливо людині.

Ми молимося за хворих, ми протистоїмо несправедливості, і ми прагнемо почути голос Бога від імені інших. Це передбачає партнерство з Особистістю поза нами.

Присутність Бога

Царство Боже - не геополітична територія і не народ Божий. Правильніше, Царство Боже - це динамічне царство.

Коли людина входить у царство, вона переживає динамічну реальність, яка існує в триєдиного Бога - Отця, Сина і Святого Духа. Це означає, що досвід Царства Божого (і, таким чином, досвід присутності Бога) має центральне значення для нашої віри і християнського життя.

Примирення людей з Богом і всім творінням

Ісус примиряє людей з Богом, один з одним і з усім творінням, руйнуючи відмінності між євреями та язичниками, рабами та вільними, чоловіками та жінками.

Тому ми сповнені рішучості стати цілющими спільнотами і приносити мир туди, де панують гріх і зло. Ми прагнемо бути різноманітними спільнотами надії, які усвідомлюють силу хреста примирити те, що було розділене гріхом.


Служіння, рухоме милосердям

Ми схиляємося до покинутих, бідних, знедолених і сторонніх зі співчуттям Ісуса як грішників, єдине положення яких перед Богом повністю залежить від милості Божої. Цю милість можна по-справжньому отримати тільки якщо ми готові віддати її.

Ми вважаємо, що служіння в ім'я Ісуса повинно бути виражено конкретними способами через помісну церкву. Бідним слід служити так, як би ми служили Самому Ісусові. Це одна з відмінних рис церкви, що виражає любов Христа в місцевому співтоваристві.


Місія в контексті сучасної культури

Церква існує заради тих, хто вигнаний від Бога. Ми покликані нести Євангеліє Царства в кожен затишний куточок творіння, вірно переводячи послання Ісуса на мову і форми, актуальні для різних народів і культур.


З цією метою ми просуваємо творчий, підприємницький і новаторський підхід до служіння, який вірний Ісусу і висловлює Його серце, щоб досягти тих, хто далекий від Бога. Як сказав апостол Павло, ми готові «стати всім» (1 Кор. 9: 19-23) для всього людства, щоб побачити, як багато хто приходить до віри в Христа.



16 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі