ЗІ СВІТУ В ЦАРСТВО

Ісус дає нам силу і владу йти і робити учнів, чоловіків і жінок, які мають особисті взаємини з Христом, відносини довіри, залежно та повної посвяти Богу.

Бути учнем - це щось більше, ніж просто прийняти рішення на користь Ісуса і чекати Його другого пришестя; це тягне за собою зміни - відвернутися від гріха, плоті і диявола і стати схожим на Христа. Це перехід зі світу в царство Боже.

Пітер Вагнер називає зрілими учнями тих, хто відповідає наступним параметрам:

- Вони повністю приліпилися до Тіла Христа (помісної церкви).

- Вони були навчені основам Божого Слова.

- Вони були навчені християнського способу життя.

- Вони здатні і готові виконувати справи Христа на землі.

Це означає, що учні міняються в кожній сфері свого життя: починаючи з того, що вони думають про Бога, творінні, моралі, прийнятті рішень і закінчуючи ставленням до самих себе і оточуючих людей, а також здатністю справлятися з такими почуттями як гнів, страх, честолюбство і егоїзм. Тепер плоди духу - «любов, радість, мир, довготерпіння, лагідність, доброта, вірність, тихість, здержливість» (Гал. 5: 22, 23) - формують їх характер, який відповідає характеру Христа.

Іншими словами, ми повинні стати схожими на Ісуса. І ми повинні стати такими як Він саме в цьому житті. Це Божа воля для кожного з нас. Бог дає можливість робити те, що Він заповів для нас. Без Його допомоги ми не змогли б стати схожими на Ісуса. З Його допомогою ми маємо можливість стати подібними Христу тут на землі.

Батько послав Святого Духа, щоб дати нам силу і вести нас, дати нам дари, за допомогою яких ми змогли б здійснювати справи Христа. І Він послав свого Духа, щоб той жив у нас, щоб ми стали подібними Христу і щоб вирощувати плоди Духа. Коли ми сприяємо Його роботі в нас, ми все більше стаємо схожими на Ісуса, зростаючи в плодах Духа.



21 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі